Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Gerda Wijnen vrij in een bloeiende gele bloemenveld

Laat mij je helpen

Ontdek wie je oorspronkelijk bent en kom terug in balans.

De oorzaak van veel onverklaarbare klachten

Iedereen wordt door het leven gevormd. Door opvoeding, school, verzorgers, cultuur enzovoorts. Maar ook voeding, stralingen, en andere invloeden hebben impact op iemands welzijn.
Al deze invloeden vormen iemand tot wie hij is. Zowel in positieve als in negatieve zin. De negatieve invloeden kunnen je dusdanig beinvloeden, dat je er last van kunt hebben.

Als je de oorzaak van een klacht vindt, kan je het behandelen

Het zoeken naar de oorzaak van de klacht staat bij mij altijd centraal. Door goed te luisteren en te onderzoeken maken we een behandelplan om je weer in balans te krijgen zodat je weer van het leven kan genieten.

Zoeken naar de oorzaak - praktijk Novi-Té Valkenswaard

oorzaak zoeken

door goed te luisteren en een uitgebreide anamnese
Behandelingen - praktijk Novi-Té Valkenswaard

behandeling

samen werken we aan een natuurlijk herstel
Begeleiding - praktijk Novi-Té Valkenswaard

begeleiding

coaching om je natuurlijke balans te behouden

BehandelMethoden

Het zoeken naar de oorzaak van de klacht staat centraal.

Lees meer over de diverse behandelmethoden die ik bied binnen mijn natuurgeneeskundige praktijk. En neem gerust contact op als er vragen zijn.

E.E.N.® Therapie

Lichaamsgerichte psychotherapie.

Binnen de E.E.N.®-therapie wordt gewerkt vanuit 3 geneeskundige systemen die verbonden zijn met elkaar en elkaar beïnvloeden:

  • Bewustzijn (Oosterse geneeskunde, chakra niveau)
  • Emotie (Chinese geneeskunde, energetisch niveau)
  • Fysiek (Westerse, reguliere genees- en natuurgeneeskunde, fysiek niveau)

De behandeling bestaat uit het meten van de 3 systemen, een gesprek en het energetisch behandelen van het lichaam. Daarbij maak ik ter ondersteuning gebruik van:

  • Het Sanoconcept.
  • E.E.N. ®-Energetica
  • Vitaminen en mineralen.
  • Ademhalingstechnieken.

PMA (Progressive Mental Alignment)

De PMA-vraagtechniek is een gesprekstechniek die werkt via de regels van het onderbewuste brein. Je kunt je soms vervelend voelen, zonder dat je precies weet waarom. Of de manier waarop je reageert past niet in de context van de situatie.

Met de PMA-methodiek help ik je om dit soort situaties bij de oorzaak aan te pakken.

De methode werkt volgens de regels van het onderbewuste brein. Door deze te volgen, is het mogelijk om antwoorden en inzichten te krijgen. 

De storende triggers in je dagelijkse leven zorgen dan niet meer voor een vervelend negatief gevoel. De opgeruimde triggers verdwijnen dan voor altijd. Levenslang. Waardoor je meer ruimte, vrijheid en positiviteit ervaart. Kortom je voelt je zoveel beter. Deze techniek kan ingezet worden voor zowel psychische als fysieke klachten. 

Complementair Therapie

Deze therapie is een therapie die de mens in zijn totaliteit ziet dus; Lichaam, geest en ziel. 

Hierin wordt middels Chakra-Psychologie, Energetisch lichaamswerk, intuïtief en metingen middels de Bio-tensor en polsdiagnostiek gekeken naar de mens in zijn totaliteit.

Deze therapie geeft inzicht in de mens als geheel. 

Van daaruit wordt gekeken welke behandeling het beste ingezet kan worden om Lichaam, Geest en Ziel weer in balans te brengen. Hier wordt dus niet gekeken naar enkel de symptomen van een klacht maar proberen we de oorzaak te achterhalen van een klacht.

NEI Therapie

De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen.
Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet.\NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze.

NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze.

Wil je weten of ik ook jouw klachten kan behandelen?

blog met Weetjes & verhalen

Altijd goed om te weten.

Hoe zien mijn behandelingen eruit? En wat levert het je op? Hoeveel sessies zijn er nodig?

We kennen ze allemaal. Iedereen is bekend met angsten. Deze worden al overgeërfd vanuit de voorouders en ouders. Deze angsten komen voort uit overtuigingen. Ieder mens heeft als grootste angst uitgesloten te worden of niet goed genoeg te zijn. Dit zijn angsten die je tegenhouden om werkelijk te groeien en te bloeien. Datgene te doen waar jouw passie ligt.

Mag ik samen met jou de puzzel van jouw leven weer compleet maken? Ontdek waarom het ontbrekende puzzelstukje zo belangrijk is.