Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Gerda Wijnen vrij in een bloeiende gele bloemenveld

Blog met weetjes & verhalen

Lees alles over de behandelmethodes, (ervarings)verhalen en andere weetjes.

De oorzaak van veel onverklaarbare klachten

Iedereen wordt door het leven gevormd. Door opvoeding, school, verzorgers, cultuur enzovoorts. Maar ook voeding, stralingen, en andere invloeden hebben impact op iemands welzijn.
Al deze invloeden vormen iemand tot wie hij is. Zowel in positieve als in negatieve zin. De negatieve invloeden kunnen je dusdanig beinvloeden, dat je er last van kunt hebben.

Als je de oorzaak van een klacht vindt, kan je het behandelen

Het zoeken naar de oorzaak van de klacht staat bij mij altijd centraal. Door goed te luisteren en te onderzoeken maken we een behandelplan om je weer in balans te krijgen zodat je weer van het leven kan genieten.

Hoe zien mijn behandelingen eruit? En wat levert het je op? Hoeveel sessies zijn er nodig?

We kennen ze allemaal. Iedereen is bekend met angsten. Deze worden al overgeërfd vanuit de voorouders en ouders. Deze angsten komen voort uit overtuigingen. Ieder mens heeft als grootste angst uitgesloten te worden of niet goed genoeg te zijn. Dit zijn angsten die je tegenhouden om werkelijk te groeien en te bloeien. Datgene te doen waar jouw passie ligt.

Mag ik samen met jou de puzzel van jouw leven weer compleet maken? Ontdek waarom het ontbrekende puzzelstukje zo belangrijk is.

Van hulpverlener naar ervaringsdeskundige tot natuurgeneeskundig therapeut. In 2015 veranderde mijn leven van de een op de andere dag doordat er borstkanker werd geconstateerd. Dit was het begin van een lange reis, die me veel inzichten en bewustwording heeft gebracht en wat me gevormd heeft tot therapeut.