Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
27
October 2022

Hoe ziet een behandeling eruit?

Vaak krijg ik deze vraag, wat doe je nu precies? En wat kan ik verwachten?

Graag wil ik in deze blog wat meer uitleggen over mijn werkwijze.

De eerste sessie gaat altijd over hetgeen de cliënt voor komt. Waar zit hij/zij mee, welke klacht staat centraal. Van hieruit ga ik testen om te zien waar de blokkades zitten in iemands systeem. Ik test de energievelden, de chakra's, eventuele tekorten m.b.t. micronutriënten (mineralen, vitamines, neurotransmitters enz). Ook breng ik je dan weer energetisch in balans door een energetische behandeling.

De volgende behandelingen gaan we verder om je zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer in balans te brengen. En zo datgene waar jij mee worstelt of de klacht die je stoort te verhelpen.

Deze behandelingen bestaan uit verschillende methodes van aanpak. Deze kies ik intuïtief en bestaan uit coaching zoals bijvoorbeeld PMA Coaching, dan werk je met de regels van het onderbewustzijn, om zo de momenten in je leven die je storen en waar je tot op de dag van vandaag nog last van hebt te resetten. Het resultaat van het resetten is dat we opruimen wat je niet meer dient, waardoor je je veel lichter voelt, en je weer meer ruimte ervaart in je hoofd. En het belangrijkste je klacht of ongemak verdwijnt.

Ook werk ik met de NEI methode. Ook hier werk je met het onderbewustzijn, hier wordt d.m.v. testen uitgezocht waar jij op dit moment tegenaan loopt. En ook hier wordt dit gereset. Verder werk ik in mijn sessies met allerlei onderwerpen, zoals ademhaling, gedachten, lifestyle, je innerlijke kind en nog veel meer. Tijdens de behandelingen krijg je allerlei handvaten hoe hier mee om te gaan. En het hoofddoel is het verkrijgen van bewustwording over hoe jij dingen doet, waarom je ze doet, maar ook over stukken waar je je niet bewust van bent. De zogenaamde blinde vlekken.

Het belangrijkste in alle behandelingen is dat we het samen doen, waardoor jij ook actief meedoet in dit proces, en je dus eigenlijk jezelf stapje voor stapje gaat helen. Want een ding is zeker; 'Je kunt je leven helen".

Wil je weten of ik ook jouw klachten kan behandelen?

blog met Weetjes & verhalen

Andere verhalen en weetjes

We kennen ze allemaal. Iedereen is bekend met angsten. Deze worden al overgeërfd vanuit de voorouders en ouders. Deze angsten komen voort uit overtuigingen. Ieder mens heeft als grootste angst uitgesloten te worden of niet goed genoeg te zijn. Dit zijn angsten die je tegenhouden om werkelijk te groeien en te bloeien. Datgene te doen waar jouw passie ligt.

Mag ik samen met jou de puzzel van jouw leven weer compleet maken? Ontdek waarom het ontbrekende puzzelstukje zo belangrijk is.

Van hulpverlener naar ervaringsdeskundige tot natuurgeneeskundig therapeut. In 2015 veranderde mijn leven van de een op de andere dag doordat er borstkanker werd geconstateerd. Dit was het begin van een lange reis, die me veel inzichten en bewustwording heeft gebracht en wat me gevormd heeft tot therapeut.